Saphe Trafikkalarm

699,00 kr

Unngå Fartsbøter

*Bli varslet om fartskontroll og ulykker
*Helt abonnementsfritt
*Helt lovlig
*Starter automatisk
*Monteres på et min
*Enkel og trygg betjening
*Kobles til smarttelefonen din

Hos politimyndighetene i andre skandinaviske land er man positivt innstilt ovenfor Saphe. De sier: «Det finnes mange apper som gjør det samme som Saphe, og alle tiltak som er med på å forbedre trafikksikkerheten, er velkomne.»
Saphe gir deg noen fordeler som andre apper ikke kan tilby – tydelige alarmer, enkel betjening, uavhengig av dine øvrige innstillinger på din telefon. Og så er den helt lovlig å bruke. Den automatiske oppstarten når du starter kjøreturen og det lave strømforbruket, er med på å sikre deg en god opplevelse.
Det eneste du som bruker behøver å gjøre, er å sammenkoble din Saphe-enhet med din smarttelefon første gang du skal bruke den,deretter virker alt automatisk – så sant du har aktivert Bluetooth på telefonen din. Når du kjører ute i trafikken, og får en alarm eller ser en fotoboks som ikke har blitt innberettet ennå, så trykker du bare en gang på en blå knappen – så enkelt er det.
Saphe virker også mange steder i utlandet. Mer enn 30.000 fotobokser er registrert.

*Saphe er tilbehør til smarttelefoner
*Den bruker telefonens dataforbindelse, GPS og Bluetooth – Virker med iPhone og Android
*Vær obs på at visse Huawei-telefoner må endre innstillingene for strømbruk i telefonen før Saphe kan brukes. Se instruksjonsark som medfølger. – Virker ikke med Windows Phones (f.eks Nokia Lumia).
*Saphe forbindes via Bluetooth
*Bluetooth tillater flere forbindelser samtidig
*Saphe virker også når du prater i telefon og hører musikk via Bluetooth
*En Saphe kan pares med flere telefoner
*En telefon kan pares med flere Saphe (en i hver bil)
*Saphe betjenes helt uten å fjerne fokus fra trafikken – Saphe har to knapper til å innberette fartskontroller og ulykker/farer – Den innebygde høyttaleren gir en klar sirenelyd når du får en alarm – Høyttaleren er helt uavhengig av telefonens lydinnstillinger – Lysdioden blinker blått ved en fartskontroll og rødt ved ulykke/fare.

*Størrelse: 15 x 34 x 64 mm
*Vekt: 20 gram
*Batteri: CR2450 – kan byttes
*iPhone: 4S eller nyere (iOS 8.0+)
*Android: 4.3 eller nyere
*Windows Phone: Støttes ikke

23 på lager

Produktnr: 137628401 Kategorier: ,
Cookies settings
BIL OG MASKIN AS cookies-innstillinger
×